Image from Google Jackets

Baka veganskt : från brownie och cheesecake till kanelbullar och semlor / Mattias Kristiansson.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Description: 112 sidor illustrationer 27 cmISBN:
  • 9789155268886
Subject(s): DDC classification:
  • 641.865 23/swe
Other classification:
  • Qcae
  • Qcabc
Summary: Äntligen kommer Sveriges största vegoprofil med en ny bakbok! Här är boken för dig som väntat på att kunna bjuda dina veganska vänner på semlor, gräddtårta och kanelbullar. Mattias Kristiansson har skapat över 50 söta veganrecept som snabbt blir gästernas favoriter. Du lär dig baka klassisk sockerkaka, fluffiga kanelbullar, cheesecake med körsbär och chokladkladdiga brownies – alla med växtbaserade ingredienser. Eller varför inte duka upp med spröda ballerinakex och glaserade munkar till trekaffet? Mattias Karlsson är känd både från teve och genom sitt egna magasin VEGO med närmare 100 000 läsare. Han har tidigare bland annat skrivit böckerna Vego : snabbt och enkelt och Vegomenyer – festliga trerätters för alla tillfällen.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

Äntligen kommer Sveriges största vegoprofil med en ny bakbok! Här är boken för dig som väntat på att kunna bjuda dina veganska vänner på semlor, gräddtårta och kanelbullar. Mattias Kristiansson har skapat över 50 söta veganrecept som snabbt blir gästernas favoriter. Du lär dig baka klassisk sockerkaka, fluffiga kanelbullar, cheesecake med körsbär och chokladkladdiga brownies – alla med växtbaserade ingredienser. Eller varför inte duka upp med spröda ballerinakex och glaserade munkar till trekaffet? Mattias Karlsson är känd både från teve och genom sitt egna magasin VEGO med närmare 100 000 läsare. Han har tidigare bland annat skrivit böckerna Vego : snabbt och enkelt och Vegomenyer – festliga trerätters för alla tillfällen.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha